dijous, 10 de novembre del 2011

Han perdut els papers!




Quan m’ho van explicar no m’ho creia: el PSC ha elaborat un vídeo electoral en el que escenifiquen la mort d’un pacient i la relacionen amb les retallades del govern de la Generalitat. Em sembla senzillament indecent.

Des de quina autoritat moral el Sr. Zaragoza es permet insultar la intel·ligència dels catalans, quan tots sabem que una de les causes de la no sostenibilitat del sistema sanitari es deu precisament al dèficit generat per la gestió del tripartit? Sabíem de la manca d’ètica d’aquest personatge pervers, però sincerament, arribar a aquests nivells només és propi d’una persona sense ètica, sense valors i sense sentit comú.


El Sr. Zaragoza, símbol del tot si val en
 política. Ni la ètica ni la moral formen
 part de la seva escala de valors 

Ni en política ni en cap aspecte de la vida NO TOT SI VAL Sr. Zaragoza. Vostè es pensa que Catalunya és el seu “cortijo” i que en ell tot el que vostè decideix és vàlid. Doncs no, vostè no s’ha  adonat que els catalans hi ha coses que no acceptem, i la seva actitud i manera d’actuar és una d’aquestes coses que els catalans no deixem passar ni tan sols al Baix LLobregat.

El PSC és, sens dubte un partit de govern; per això sobta que s’hagi fet una promoció electoral amb aquest vídeo que supera els límits més insospitats de la dignitat i la ètica. De fet el que el vídeo insinua és una acusació implícita d’homicidi, i això no es pot permetre de cap manera. A mi em queda molt clar que hi ha persones del PSC i properes al partit que no comparteixen de cap manera la propaganda electoral que ha preparat el cap de campanya del partit el Sr. José Zaragoza. I entre elles vull destacar d’una manera especial a la Sra. Marina Geli, exconsellera de Salut, que d’una manera molt elegant i digna s’ha desmarcat  del vídeo polèmic, per que ella sap molt bé, que el seu partit no és del tot aliè a la situació actual. Alguna cosa hi té a veure el PSC en la generació de la situació actual, tot i que segurament  la Sra. Geli pugui discrepar de la manera com s’han dut a terme determinades mesures.


L'exconsellera Geli s'ha desmarcat amb molta
elegància del vídeo del Sr. Zaragoza

També el Sr. Joaquim Nadal ha tingut l’habilitat de desmarcar-se del vídeo; ell sap millor que ningú la manca de compliments del govern del PSOE  vers Catalunya, que estan també a l’origen del problema que estem patint.

El Col·legi de Metges de Barcelona, en boca del Dr.  Jaume Padrós en tant que Vicepresident  del col·legi s'ha afanyat també a desmarcar-se del vídeo, sortint en defensa dels nostres metges. 

El que passa és que no tothom té l’amplitud de mires de la Sra. Geli o el Sr. Nadal o de tants i tants als que el vídeo ha molestat. Em refereixo concretament al diputat del PSC, el Sr. Josep Maria Sabaté, ex director del Servei Català de la Salut quan la Sra. Geli n’era la consellera, que ha aprofitat un desgraciat esdeveniment que ha succeït a l’Hospital de Sant Pau, per reforçar les tesis del vídeo el Sr. Zaragoza..

El Sr. Sabaté ha de saber que durant els seu mandat com a màxim responsable del CatSalut, varen succeir diferents esdeveniments desgraciats com el que ara denuncia, i mai ningú va tenir el desvergonyiment que ell ha tingut ara, culpant-te’l dels fets. De tota manera bo serà recordar-li al Sr. Sabaté que ha estat un dels directors del CatSalut més tristos que hi ha hagut a la sanitat catalana, i que el seu període s’ha distingit per la pràctica desaparició del CatSalut en la vida sanitària de Catalunya. La seva submissió total al Departament d’Economia i la seva manca de criteri defensant els interessos del sector davant la Intervenció, són una clara mostra de la seva manca de capacitat.



La Sra. Chacón candidata del PSC a les eleccions generals té el mateix estil barroer de fer política que el Sr. José Zaragoza
I per acabar-ho d’adobar vull esmentar novament en aquest blog a dues ministres del govern Zapatero: la Sra. Chacón, que evidentment ha defensat el vídeo, i que demostra que és de les que creu que tot si val, i la Sra. Pajin que en un a mostra de deslleialtat absoluta ha sortit en defensa de la vaga de metges a Catalunya.

Tant la Sra. Pajin com la Sra. Chacón són unes barrudes, i la seva poca categoria personal ha      quedat novament palesada. Sres. Chacón i Pajin, Sr. Zaragoza: en política i en la vida NO TOT SI VAL.  


Al anar a publicar el blog, m'arriba la noticia que el PSC ha instancies de la Sra. Chacón ha retirat el vídeo. Com potser que aquesta Sra., hores abans el justifiqui i una mica més tard en demani la seva retirada? Em sembla que si els polítics tinguessin un carnet per punts, a aquesta Sra., ja no ni quedaria ni un! És molt impresentable!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada